Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Односи со јавноста arrow МЕМОРАНДУМ ЗА РАЗБИРАЊЕ
МЕМОРАНДУМ ЗА РАЗБИРАЊЕ Испечати Е-пошта

spot_so_undp23.11.07_web23.11.2007 Државната комисија за спречување на корупцијата и UNDP претставувани од Мирјана Димовска, Претседател на ДКСК и Мариа Луиза Силва Мехијас постојан преставник на УНДП во Македонија потпишаа Меморандум за разбирање за емитување на антикорупциски спот за подигање на свеста за борба против корупцијата. Државната комисија за спречување на корупцијата доби согласност од националните телевизиски станици Канал 5, МТВ, Сител, Алсат М, Телма и согласност од Советот за радиодифузија  за бесплатно емитување. Медиумската кампања ќе трае од 26.11 до 09.12.2007 година, кога е Светскиот ден за борба против корупцијата.   

 
< Претходно

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo