Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Конференции arrow 9 Декември - Меѓународниот ден за борба против корупци
9 Декември - Меѓународниот ден за борба против корупци Испечати Е-пошта

napred1107.12.2007  Државната комисија за спречување на корупцијата, работно, со претставување на напорите и постигањата на Република Македонија во превенцијата и репресијата на корупцијата ќе го одбележи 9 Декември  - Меѓународниот ден за борба против корупцијата.На одбележувањето ќе присуствуваат со пригодни обраќања, Заменик Претседателот на Владата на Република Македонија, Г-ѓа Габриела Коневска Трајковска, Министерот за Правда Г-дин Михајло Маневски и Постојаниот претставник на УНДП во Македонија, Г-ѓа Мариа Луиза Мехијас. Одбележувањето на меѓународниот ден за борба против корупцијата ќе биде следено од страна на претставници на медиумите.

 
< Претходно

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo