Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта

01.10.2010 Во врска со информациите за доделени мобилни телефонски апарати на пратениците и стручните служби на Собранието на Република Македонија, од страна на мобилниот оператор "Т-мобиле", и Договорот склучен меѓу Собранието на РМ и мобилниот оператор "Т-мобиле" за користење на услугите на споменатиот мобилен оператор од страна на Собранието на РМ, Државната комисија за спречување на корупцијата во рамките на своите надлежности утврдени со Законот за спречување на корупцијата и Законот за спречување на судир на интереси, се обрати до Собранието на РМ со барање да и биде доставена целосна информација за склучувањето на договорот, текстот на склучениот договор, како и конкретна информација во врска со доделените мобилни телефонски апарати.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo