Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Став на Комисијата Испечати Е-пошта
dksk_logo24.04.2008 Во врска со пишувањата во јавните гласила дека пратениците ќе примаат плата и во двата месеца од кога ќе им престанат мандатите, Државната комисија за спречување на корупцијата следејќи ја заснованоста на ваквите наводи во кои беше јавно соопштено дека пратениците ќе ја примат последната плата заклучно со Април 2008 година, (месецот во кој се донесе одлука за распуштање на Собранието), на седница одржана на 24.04.2008 година, заклучи дека нема основ за натамошно постапување по ова прашање.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo