Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Избори arrow Парламентарни избори 2008 година arrow Предвремени Парламентарни избори 2008
Предвремени Парламентарни избори 2008 Испечати Е-пошта
 
logo_dksk_2006.06.2008 Нови Информации за постапувања на Државната комисија за спречување на корупцијата во врска со предмети за предвремените парламентарни избори 2008 година. Воедно Државната комисија за спречување на корупцијата потенцира дека независно од чинот на гласањето и резултатите од гласањето на 01.06.2008 година изборниот процес и натаму е во тек и токму затоа треба да се почитува истиот законски режим соопштен од страна на Државната комисија за однесување на субјектите во поглед на располагањето со јавните фондови, јавните добра и јавните овластувања во време на изборниот процес кој што завршува со чинот на конституирање на Влада.
PDF
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo