Државна комисија за спречување корупција
Адреса:
Даме Груев бр.1
1000 Скопје
Македонија

Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Телефон: +389 2 3215 377
Факс: +389 2 3215 380

Информација: Лице одговорно за односи со јавноста:
Антонија Андонова Тасевска
Контакт тел: +389(70)378-217
e-маил: a.andonova@dksk.org.mk


Лице задолжено за слободен пристап до информации од јавен карактер:
Славко Ѓорѓески
Контакт тел: +389(75)273-026
e-маил: s.gjorgjeski@dksk.org.mk

Контакт