ДКСК

ПРИЈАВА


ЗА СОМНЕВАЊА ЗА НЕЗАКОНИТОСТИ И ПРЕКРШУВАЊА ВО ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС И ВО ИЗБОРНАТА КАМПАЊА ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА 2020 ГОДИНА


(подносителот кој сака да остане анонимен не мора да ги запишува или дава личните податоци, освен контакт адреса заради известување за исходот од постапувањето на ДКСК )