Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 9476 резултати
Име Презиме Функција Институција Преглед
АлајдинАбазиЧлен на управен одборНационална агенција за нуклеарни технологииПрегледај
ИсламАбазиЈавен обвинителВишо јавно обвинителство ГостиварПрегледај
ИсламАбазиОсновен јавен обвинителОЈО за гонење на организиран криминал и корупцијаПрегледај
МехмединАбазиЧлен на советОпштина ТеарцеПрегледај
ЗекоАбазиЗаменик на директорКомисија за односи со верски заедници и религиозни групиПрегледај
РефетАбазиЧлен на управен одборЈЗУ Здравствен дом „Д-р Русе Бошковски“ - РостушеПрегледај
БујареАбазиЗаменик на ГрадоначалникГрад СкопјеПрегледај
БујареАбазиГенерален директорАД Пошта на Северна Македонија Прегледај
МујединАбазиЧлен на советОпштина СтуденичаниПрегледај
ИсаАбазиЧлен на управен одборЈП за ПасиштаПрегледај
ИсаАбазиЧлен на управен одборЈП за ПасиштаПрегледај
ИсмаилАбазиДиректорДСД Томе Стефановски - СениќПрегледај
ИлјасаАбазиЧлен на советОпштина ЛипковоПрегледај
Ејуп АбазиЧлен на управен одборЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулозаПрегледај
НестринеАбазиСоветникОпштина ЛипковоПрегледај
АрбесаАбазиЧлен на управен одборЈП Градски паркинг - СкопјеПрегледај
БлеримАбазиВД ДиректорУправа за водење на матични книгиПрегледај
ТеутаАбазиЧлен на советОпштина ТетовоПрегледај
СумејаАбази ШабанСоветникОпштина СарајПрегледај
ОручАбазовскиСудијаОсновен суд ДебарПрегледај
 Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Северна Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...