Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Тркалезни маси
Тркалезни маси
Тркалезна маса Испечати Е-пошта
pic1   09.10.2013 Државната  комисија за спречување на корупцијата и ОБСЕ мисијата во Скопје организираа тркалезна маса на тема  “ Активности за интензивирање на имплементацијата на мерките за спречување на корупција и судир на интереси во секторот локална самоуправа”.
Прочитај повеќе...
 
Тркалезна маса Испечати Е-пошта

„ Тркалезна маса на тема „ Активности за интезивирање на имплементацијата на мерките за спречување на корупција и судир на интереси во Политичкиот сектор “

konferencijathumb20.06.2013  година – во х.Холидеј Ин, со почеток во 10 часот во организација на Државната  комисија за спречување на корупцијата и ОБСЕ мисијата во Скопје во рамките на проектот „Промовирање на  принципите на добро владеење во спроведувањето на антикорупциската политика“ се одржа тркалезна маса на  тема “Активности за интезивирање на имплементацијата на мерките за спречување на корупција и судир на  интереси во Политичкиот сектор” .
Прочитај повеќе...
 
Тркалезна маса Испечати Е-пошта

„ Активности за интезивирање на имплементацијата на мерките за спречување на корупција и судир на интереси во Приватниот сектор

konferencijathumb29.05.2013 година – во х.Александар Палас- Скопје, со почеток во 10 часот во организација на Државната  комисија за спречување на корупцијата и ОБСЕ мисијата во Скопје во рамките на проектот „Промовирање на  принципите на добро владеење во спроведувањето на антикорупциската политика“ се одржа тркалезна маса на  тема “ Активности за интезивирање на имплементацијата на мерките за спречување на корупција и судир на  интереси во Приватниот сектор ”.
Прочитај повеќе...
 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo