Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Избори arrow Локални избори 2013 година
Локални избори 2013 година
Соопштение Испечати Е-пошта
dksk_logo10.07.2013   Државната комисија за спречување на корупцијата известува дека согласно со членот 85 од Изборниот законик, во законски утврдениот рок до ДКСК доставиле вкупен финансиски извештај за приходите и расходите на наменската жиро-сметка за изборната кампања на локалните избори 2013, вкупно 79 организатори на изборната кампања – коалиции, политички партии  и група избирачи.


Прочитај повеќе...
 
Вкупен финански извештај Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

27.05.2013


Вкупни финални извештаи на организаторите на изборната кампања за локалните избори 2013 год.


Прочитај повеќе...
 
Финансиски извештаи од медиуми-Локални избори 2013 Испечати Е-пошта
Прочитај повеќе...
 
Соопштение Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

29.03.2013 Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од член 85 –а став 3 од Изборниот законик ги објавува финанскиските извештаи за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за вториот дел од кампањата што организаторите на изборната кампања ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со член 84-б од Изборниот законик.

 

Прочитај повеќе...
 
Соопштение Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

18.03.2013 Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од член 85 –а став 3 од Изборниот законик ги објавува финанскиските извештаи за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања од денот на нејзиното отворање до крај на десеттиот ден од кампањата што организаторите на изборната кампања ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со член 84-б од Изборниот законик.

 

Прочитај повеќе...
 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo