Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Избори arrow Предвремени парламентарни избори 2016
Предвремени парламентарни избори 2016
Вкупни извештаи избори 2016 Испечати Е-пошта

31.1.2017  Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со својата обврска од член 85 став (4) од Изборниот законик ги објавува вкупните финансиски извештаи за изборната  кампања што учесниците на изборната кампања на предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 11 декември 2016 година ги имаат поднесено  до Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со член 85 став (3) од Изборниот законик.  

Изборна кампања Коалиција Алијанса за Албанците Тетово

Политичка партија Левица
 
Вкупни извештаи избори 2016 Испечати Е-пошта

Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со својата обврска од член 85 став (4) од Изборниот законик ги објавува вкупните финансиски извештаи за изборната  кампања што учесниците на изборната кампања на предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 11 декември 2016 година ги имаат поднесено  до Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со член 85 став (3) од Изборниот законик.

 
Финансиски извештаи од Медиумите Испечати Е-пошта

16.12.2016 

logo-kontakt_50

 

 

 

ПРЕГЛЕД НА ИЗВЕШТАИ
ДОСТАВЕНИ ОД МЕДИУМИТЕ И РАДИОДИФУЗЕРИТЕ ДО АРХИВАТА НА ДКСК
ЗА ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2016

 

1. ТРД ВИЖН БМ - ТБ Канал Визија Прилеп

2. Радиодифузно трговско друштво Арачина ДООЕЛ

3. Трговско радиодифузно друштво ТВ ЕРА ДООЕЛ Скопје

4. Трговско радиодифузно друштво ТВ ШЕЊА ДООЕЛ Скопје

5. Трговско радиодифузно друштво ДООЕЛ ЕКСПРЕС РАДИО Струмица

6. Трговско радиодифузно друштво КЛУБ ФМ ДОО

7. Трговско радиодифузно друштво СИТИ РАДИО ДООЕЛ

8. Трговско радиодифузно друштво К ТРИ Телевизија

9. Трговско радиодифузно друштво КАНАЛ ЕДЕН ТЕЛЕВИЗИЈА ДОЕЕЛ Велес

10. Радиодифузно трговско друштво РОС МЕТРОПОЛИС РАДИО ДОО

Прочитај повеќе...
 
Финансиски извештаи избори 2016 Испечати Е-пошта

10.12.2016  Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од член 84-б став (6) од Изборниот законик ги објавува финансиските извештаи со спецификација на трошоците за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за втората половина на изборната кампања што учесниците на изборната кампања на предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 11 декември 2016 година ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со член 84-б став (3) од Изборниот законик.

 
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ ИЗБОРИ 2016 Испечати Е-пошта

02.12.2016   Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од член 84-б став (6) од Изборниот законик ги објавува финансиските извештаи со спецификација на трошоците за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања од денот на нејзиното отворање до крај на десеттиот ден од кампањата што учесниците на изборната кампања на предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 11 декември 2016 година ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата согласно со член 84-б став (1) од Изборниот законик.

   

 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo