Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
dksk_logo26.06.2009 Во организација на Државната комисија за спречување на корупцијата на 26 јуни 2009 година, во Клубот на пратениците во Скопје се одржа работен состанок на потписниците на Протоколот за соработка за превенција и репресија на корупцијата и судирот на интереси на кој стана збор за соработката, практични искуства и утврдување правци за нејзино унапредување.
На состанокот присуствуваа претставници на судовите и претседателот на Комисијата за решавање на прашања од областа на работните односи од втор степен при Владата на РМ, во врска со проблемите во практиката а со цел нивно надминување.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo