Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Односи со јавноста arrow Да ја расчистиме корупцијата
Да ја расчистиме корупцијата Испечати Е-пошта

01.2010 Со бесплатно емитување на видео и аудио спотот Да ја расчистиме корупцијата, кампањата ја поддржаа:

 

 


 

Македонска Телевизија

Македонска 
Телевизија

 

Канал 5

 Канал 5

 

КТВ-41 Кавадарци

КТВ-41 Кавадарци 

 

Hana Куманово 

Hana Куманово 

 

 

Морис Охрид

Морис Охрид 

 

 

Еми Радовиш

Еми Радовиш 

 

sko_tvera_s

 ERA Скопје

 

СкајНЕТ Скопје

СкајНЕТ Скопје 

 

СкајНЕТ+ Скопје

СкајНЕТ+ Скопје

 

 

Ирис Штип

Ирис Штип

 

 

Интел Струмица

Интел Струмица

 

 

Кисс Тетово

Кисс Тетово

 

Koha Тетово

  Koha Тетово

 

Менада Тетово

 Менада Тетово

Телма

Телма 

Здравкин Велес

 

Здравкин Велес 

 

Нова Куманово   

Нова Куманово 

 

 

   Жупа с. Центар Жупа

Жупа с. Центар Жупа 

 

   Тера Битола

 

   Тера Битола 

 

  

 

 

Радио Скопје

 

Радио Скопје 

 

 

Super Охрид

 

 Super Охрид

 

Vati Скопје

 

Vati Скопје 

 

Експрес Струмица

 

Експрес Струмица 

 

  Радио 106 Битола

Радио 106 Битола
 

                     

CD Radio Велес

CD Radio Велес

Плус Форте Тетово

 

Плус Форте Тетово

 

Галакси Кавадарци

  

 Галакси Кавадарци

 

Rrapi с. Велешта

 Rrapi с. Велешта

Буба Мара Скопје

Буба Мара Скопје 

  Sky Скопје

 Sky Скопје

 

Антена 5

 Антена 5

За нивниот удел во јавното информирање по прашања од најширок општествен интерес ДКСК посебно им благодари.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo