Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Покана Испечати Е-пошта
logo-kontakt_5005.02.2010 Државната комисија за спречување на корупцијата во соработка со инструментот TAIEX на Европската комисија на 08-09 февруари 2010 година во Скопје, организира Меѓународна работилница на тема “Судир на интереси и имотна состојба”.На Работилницата ќе учествуваат меѓународни експерти и претставници од институции надлежни за постапување по судир на интерси и анкетни листови за имотната состојба од следните земји: Македонија, Франција, Романија, Летонија, Словенија, Хрватска, Турција, Албанија, Бугарија, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Косово.
Свое обраќање до учесниците на работилницата ќе имаат  Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Велјановски  и претставници на делегацијата на Европската комисија во РМ и Секретаријатот за европски прашања.
Дводневната работилница освен за дневно информирање ќе овозможи подготовка на тематски наслови за Вашиот медиум.
Регионалната работилница ќе се одржи во хотел “АРКА” во Скопје на 08 и 09 февруари 2010 година, со почеток во 09.00 часот.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo