Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow ДКСК arrow Состав на ДКСК
Состав на ДКСК Испечати Е-пошта
 

Состав на Државната комисија за спречување на корупција

Актуелниот состав на Комисијата е именуван на 14.04.2015 година:

1.    Д-р Игор Тантуровски, претседател CV

2.    Д-р Фарие Алиу, член  CV

3.    Горан Миленков, член CV

4.    Жаклина Дамческа, член CV

5.    Најдо Спасевски, член CV

6.    М-р Сузана Таскова Аџикотарева, член  CV

7.    Сејди Халили, член CV 

 

 

 

         

 


 
 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo