Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
ДКСК 03.02.2011 На 03 февруари 2011 година во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), Македонскиот центар за лобирање –Битола потпиша Согласност за пристапување кон Меморандумот за взаемна поддршка за спречување на корупцијата и судирот на интереси (Меморандум за соработка), кој на 28.12.2010 беше потпишан меѓу ДКСК и  17 граѓански организации.
Согласно член 6 од Меморандумот за соработка, ДКСК за пристапувањето на Македонскиот центар за лобирање–Битола кон Меморандумот за соработка, писмено ги извести останатите потписници.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo