Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта

dksk_logo04.06.2011 Согласно со член 84-б став 2 од Изборниот законик секој организатор на изборната кампања за предвремените парламентарни избори 2011 година е должен еден ден по завршување на кампањата да поднесе финансиски извештај за приходите и расходите на својата наменска жиро- сметка за втората половина од изборната кампања.
Денеска, 4 јуни 2011 година, во канцеларијата на Државната комисија за спречување на корупцијата, во која  се дежура со цел излегување во пресрет на организаторите на изборната кампања, во рамките на работното време, своите извештаи за вториот дел од кампањата ги доставија:

Овие извештаи Државната комисија за спречување на корупцијата веднаш ги објавува на својата веб страница. Стои можноста другите организатори на изборната кампања своите извештаи да ги достават по електронски пат или  поштенска  пратка.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo