Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Обуки arrow Концепти и методологии
Концепти и методологии Испечати Е-пошта
 за прибирање и обработка на антикорупциските податоци
 
taiex25.05.2013 Со подршка на TAIEX инструментот на Европската Комисија, во периодот од 21-24 мај 2013 година, во Берлин , Федеративна  Република Германија,   се оствари студиската посета на претставници од Државната комисија за спречување на корупцијата, на тема ,, Концепти и методологии за прибирање и обработка на антикорупциските податоци “.Цел на студиската посета беше запознавање со законската регулатива, практиките и искуствата на оваа држава во областа на проценка на ризикот, следење и имплементација на препораките и откривање на подрачјата погодени од корупцијата, собирање, обработка и анализа на статистички податоци за влијанието и спречувањето на корупцијата, соработка на јавниот и приватниот сектор на ова поле, како и меѓуинституционалната соработка во истрагата на дела од областа на корупцијата.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo