Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Соопштенија arrow Соопштение
Соопштение Испечати Е-пошта
logo-kontakt_5026.06.2013  Во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата се одржа средба на претседателот на ДКСК, д-р Ѓорги Сламков со г-дин Манфредас Лимантас, советник / таск менаџер во Делегацијата на Европската унија. На состанокот беше разговарано за активностите на ДКСК и нејзината проектна ангажираност. Во очекување на започнување на Твининг проектот „Поддршка за ефикасна превенција и борба против корупцијата“, кој што ќе биде во траење од 24 месеци и би започнал на почетокот на 2014 година, а во кој проект ДКСК е главниот корисник, беа разгледани други можни форми на соработка поддржани од ДЕУ. Соработката пред се би била преку инструментот TAIEX за организирање меѓународни работилници во Македонија и експертизи во антикорупциските области за кои што е надлежна ДКСК. На средбата уште еднаш беше истакната поддршката од Делегацијата на ЕУ на работата на Државната комисија за спречување на корупцијата.   
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo