Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Конференции arrow Меѓународна Конференција за борбата против корупција
Меѓународна Конференција за борбата против корупција Испечати Е-пошта
press 09.12.2010 019

04.07.2014 Делегација на Република Македонија во состав: д-р Ѓорги Сламков претседател на Државната комисија за спречување на корупцијата, Бобан Лазаровски заменик на јавниот обвинител на РМ и Мартин Митревски јавен обвинител во ОЈО учествуваа на Меѓународна Конференција за борбата против корупција : Меѓународни стандарди и национални искуства во Баку.

Конференцијата беше во ко-организација на Република Азербејџан со ГРЕКО и Меѓународната академија против корупција.

Настанот овозможи размена на ставови за националните искуства и најдобрите пракси во борбата против корупција преку три пленарни сесии: спроведување на законите против корупција, ефикасност во спречувањето на корупцијата и мерки за спроведување на законот во борбата против корупцијата.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo