Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна
Средба со новинарите Испечати Е-пошта

konferencijathumb

07.04.2016

06.04.2016, Горан Миленков - Претседател на Државната комисија за спречување на корупцијата

Со цел објективно информирање на јавноста, Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата Горан Миленков заедно со членот на ДКСК д-р Игор Тантуровски и портпаролот на ДКСК м-р Антонија Андонова Тасевска одржаа средба со заинтересирани претставници на медиумите и новинари и го презентираа анкетниот лист за престанок на функцијата доставен од поранешниот Претседател на Владата на Република Македонија Никола Груевски.

konferencijathumb konferencijathumb konferencijathumb

 

 

 

 

Видеата може да ги погледнете во прилог

 
Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo

Превземи вести