Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Избори arrow Предвремени парламентарни избори 2016 arrow Финансиски извештаи од Медиумите
Финансиски извештаи од Медиумите Испечати Е-пошта

16.12.2016 

logo-kontakt_50

 

 

 

ПРЕГЛЕД НА ИЗВЕШТАИ
ДОСТАВЕНИ ОД МЕДИУМИТЕ И РАДИОДИФУЗЕРИТЕ ДО АРХИВАТА НА ДКСК
ЗА ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2016

 

1. ТРД ВИЖН БМ - ТБ Канал Визија Прилеп

2. Радиодифузно трговско друштво Арачина ДООЕЛ

3. Трговско радиодифузно друштво ТВ ЕРА ДООЕЛ Скопје

4. Трговско радиодифузно друштво ТВ ШЕЊА ДООЕЛ Скопје

5. Трговско радиодифузно друштво ДООЕЛ ЕКСПРЕС РАДИО Струмица

6. Трговско радиодифузно друштво КЛУБ ФМ ДОО

7. Трговско радиодифузно друштво СИТИ РАДИО ДООЕЛ

8. Трговско радиодифузно друштво К ТРИ Телевизија

9. Трговско радиодифузно друштво КАНАЛ ЕДЕН ТЕЛЕВИЗИЈА ДОЕЕЛ Велес

10. Радиодифузно трговско друштво РОС МЕТРОПОЛИС РАДИО ДОО

 

11. Трговско Радиодифузно друштво АЛФА ТВ ДОЕЕЛ Скопје

12. Трговско радиодифузно друштво БЛЕТА ТЕТОВО Sqoqata tregtare radiodifuzive BLETA Tetove

13. Трговско радиодифузно друштво 24 ВЕСТИ ДООЕЛ Подружница Скопје

14. Трговско радиодифузно друштво АЛСАТ-М ДОО Скопје

15. Трговско радиодифузно друштво Радио Слoбодна Мaкедонија ДООЕЛ

16. Трговско радиодифузно друштво УРБАН ФМ РАДИО

17. Трговско радиодифузно друштво РАДИО АНТЕНА 5

18. Трговско радиодифузно друштво ТВ КОХА МЕВАИП ДООЕЛ,ТЕТОВО

19. Трговско радиодифузно друштво РЕГИОНАЛНА ТВ УЛТРА-СКОПЈЕ

20. Трговско радиодифузно друштво ТЕЛЕКАНАЛ А1 ДООЕЛ

21. Трговско радиодифузно друштво РЕГИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА - ХДТВ МЕГА

22. ТРД РЕГИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА УЛТРА-СКОПЈЕ

23. ИЗДАВАШТВО ТЕЛЕГРАФ ДООЕЛ

24. Друштво за услуги МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

25. Трговско радиодифузно друштво К ТРИ ТЕЛЕВИЗИИЈА ДООЕЛ Куманово

26. Радиодифузно друштво СКАЈ РАДИО ТЕОДОР ДООЕЛ

27. Трговско радиодифузно друштво ТВ СИТЕЛ ДООЕЛ Скопје

28. Трговско радиодифузно друштво Радио Канал 77 ДООЕЛ

29. Трговско друштво за радио-дифузна дејност ТВ ШУТЕЛ ДООЕЛ

30. Трговско друштво за радио дифузија ИНТЕЛ телевизија Струмица

31. Трговско радиодифузно друштво ТЕЛЕВИЗИЈА МАКПЕТРОЛ ДООЕЛ ТЕЛМА

32. Трговско радиодифузно друштво ТЕЛЕКАНАЛ А1 ДООЕЛ Струмица

33. Трговско радиодифузно друштво КАНАЛ ЕДЕН ТЕЛЕВИЗИЈА ДООЕЛ Велес

34. Трговско радиодифузно друштво РЕГИОНАЛНА ТВ О2 ДООЕЛ СКОПЈЕ

35. Трговско радиодифузно друштво 24 ВЕСТИ ДООЕЛ

36. Трговско радиодифузно друштво КАНАЛ 5 ДООЕЛ Скопје

37. Трговско радиодифузно друштво ХДТВ МЕГА ДООЕЛ СКОПЈЕ

38. Трговско радиодифузно друштво за телевизиски активности ХДТВ КАНАЛ ПЛУС ДООЕЛ СКОПЈЕ

39. Трговско радиодифузно друштво ТЕЛЕВИЗИЈА НОВА ДООЕЛ СКОПЈЕ

40. Друштво за издавање и маркетинг ВЕЧЕР ПРЕС ДООЕЛ СКОПЈЕ

41. Друштво за новинско издавачка дејност МЕДИА ПЛУС ФОКУС ДООЕЛ СКОПЈЕ

42. Трговско радиодифузно друштво ТВ МТМ Скопје

43. Трговско радиодифузно друштво ТВ СВЕТ СВЕТИ НИКОЛЕ

44. ИНТЕЛ Телевизија Струмица

45. Друпштво за производство, трговија и услуги ЈЕНИ БАЛКАН ДООЕЛ експорт-импорт

46. Трговско радиодифузно друштво ТВ - ЕДО ДООЕЛ Скопје

47. Трговско радиодифузно друштво ТВ ХАНА МЕВЛАН ДООЕЛ КУМАНОВО

48. Друштво за издавање и маркетинг АДРИА БАЛКАН ДОО Скопје

49. Трговско радиодифузно друштво Телевизија Плус ДОО Куманово

50. Трговско радиодифузно друштво ТВМ Арнаудов Михајло ДООЕЛ Охрид

51. Трговско радиодифузно друштво Протел ДООЕЛ - Пробиштип

52. Трговско радиодифузно друштво КАНАЛ ТРИ ДООЕЛ Дебар

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo