Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 4866 резултати
Име Презиме Функција Институција Преглед
testuserАмбасадор Претпријатие за нафтени цевоводи Солун – Скопје - ВАРДАКС АДПрегледај
РефетАбазиЧлен на управен одборЈЗУ Здравствен дом „Д-р Русе Бошковски“ - РостушеПрегледај
ЗекоАбазиЗаменик на директорКомисија за односи со верски заедници и религиозни групиПрегледај
ИсламАбазиЈавен обвинителВишо јавно обвинителство ГостиварПрегледај
МехмединАбазиЧлен на советОпштина ТеарцеПрегледај
АлајдинАбазиЧлен на управен одборНационална агенција за нуклеарни технологииПрегледај
ОручАбазовскиСудијаОсновен суд ДебарПрегледај
КенанАбдиЧлен на советОпштина СтуденичаниПрегледај
КенанАбдиЧлен на надзорен одборМакедонски железници транспорт АДПрегледај
НебиалАбдииСудија - поротникОсновен суд ТетовоПрегледај
ЉумнушеАбдиљиЧлен на советОпштина ЛипковоПрегледај
ЏелалАбдиуЧлен на управен одборНационален парк Маврово Маврови АновиПрегледај
АмирАбдулаиСудијаАпелационен суд СкопјеПрегледај
ЕролАбдулаиСудијаОсновен суд Скопје 2Прегледај
РемзиАбдулахиДиректор на поштенски операцииАД за поштенски сообраќај “МАКЕДОНСКА ПОШТА“Прегледај
ФадилАбдулхалимиЧлен на советОпштина ТеарцеПрегледај
ЏеваидеАбдуљиСудија - поротникОсновен суд ТетовоПрегледај
РамијеАбдурахими-ЦараСудијаУправен суд на Република МакедонијаПрегледај
РесиАбдурахманиВД ДиректорАгенција за стокови резервиПрегледај
ЛоретаАбрашеваСудијаОсновен суд СтрумицаПрегледај
 Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.